simplehuman

X-Frame Skittentøyskurv enkel

1995,-
enkel
X-Frame Skittentøyskurv enkel
1995,-
dobbel
X-Frame Skittentøyskurv dobbel
2495,-

X-frame-skittentøyskurven fra simplehuman er bygget med kraftige stålstenger, slik at den ikke kollapser over seg, selv når den er pakket til kanten med skitne klær. Den tofargede grå posen er laget av 100% resirkulert polyester og kan maskinvaskes med et flekk- og luktbestandig innerbelegg. Slitesterke solide stålhåndtak gjør posen enkel å ta av rammen og bære til vaskerommet. Et sterkt dreiepunkt og en bred base holder i tillegg kurven stabil.

Mer informasjon
Brand simplehuman
Variant enkel

- står stødig: stål x-rammedesignet i stål har en bred base og et sterkt dreiepunkt for større stabilitet, noe som sikrer at uansett hvor mye tøy du legger i, vil kurven ikke kollapse.
- herlige håndtak: våre redesignede håndtak sikrer den slitesterke vaskeposen for enkel løfting og transport, og glir lett tilbake i festene sine, og samtidig holder posen åpen for klær når du skal øve litt på kastearmen din.
- ren og pen: det flekk- og luktbestandige belegget på selve posen interiøret gjør det enkelt å tørke ned. I tillegg kan posen maskinvaskes i kaldt vann, slik at den holder seg like ren som nyvasket tøy.

materiale:

kraftige stenger i stål, 100% resirkulert polyester

garanti:

5 år

varenr:

LT1008

- rammesystem
- skittenstøyspose